AUDIO – EXCLUSIV / Nelut Rosu negociaza cu Dinamo, iar Claudiu Keseru cu turcii de la Konyaspor! Bogdan Apostu a vorbit despre transferurile jucatorilor romani

Bogdan Apostu, impresarul mai multor fotbalisti romani, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre transferurile jucatorilor romani in aceasta iarna, dezvaluind faptul ca Nelut Rosu ar putea reveni in Romania, la Dinamo, iar Claudiu Keseru negociaza cu formatia Konyaspor, echipa din Turcia.

„Suntem in discutii cu Konyaspor pentru Claudiu Keseru, dar ramane sa vedem in ce masura se poate ajunge la un consens in ideea in care el mai are sase luni de contract cu Ludogoret si suma de transfer nu e mica si nici contractul lui nu e foarte mic. Vom vedea in zilele urmatoare.

In general, atacantii sunt foarte cautati, pentru ca ei fac diferenta, iar un atacant cum e Claudiu care marcheaza in medie 30 de goluri pe an nu poate fi decat extrem de interesant pentru multe formatii din lume.

In Turcia sunt bani foarte multi. Salariile de acolo sunt mult peste ceea ce poate oferi Romania la ora asta, indiferent de echipa. De exemplu, o echipa de pe locul 13 din Turcia are salarii duble fata de cea mai bogata echipa de la noi.

Transferul lui Rimniceanu la Sepsi Sfantu Gheorghe poate parea surprinzator, dar proiectul pe care il au cei de acolo si forta financiara pe care o arata in ultima perioada le da dreptul sa spere, fireste, la salvarea de la retrogradare in acest an si la anul sunt convins ca vor fi o forta a campionatului sau o echipa care va lupta pentru play-off.

Discutam si cu Dinamo pentru Nelut Rosu, pentru a incerca o repatriere, dar mai multe detalii nu pot oferi. Ramane sa vedem in perioada urmatoare”, a declarat Bogdan Apostu, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Nelut Rosu negociaza cu Dinamo, iar Claudiu Keseru cu turcii de la Konyaspor! Bogdan Apostu a vorbit despre transferurile jucatorilor romani appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*