AUDIO – EXCLUSIV / Ovidiu Burca: „Suntem in curs de obtinere a certificatului de identitate sportiva, desi ni se pun foarte multe piedici (…)”

Team managerul Academiei Rapid, Ovidiu Burca, a vorbit despre situatia in care se regaseste echipa pe care o manageriaza. Academia Rapid se afla in aceste zile in cantonament in Antalaya, Turcia, unde se pregateste pentru returul Ligii a 4-a care va incepe pe 2 martie.


Se stie ca Academia Rapid a pornit cam tarziu in Liga 4 si ne-am propus, pana la termenul limita, sa rezolvam obtinerea certificatului de identitate sportiva. Suntem in curs de obtinere, desi ni se pun foarte multe piedici …

Credem in proiectul nostru si credem ca putem obtine promovarea in ligile superioare.

Legat de problema cu Muscalu, avem o speranta foarte mare. Noi am avut cele mai bune intentii legat de legitimarea jucatorului si o sa vedeti ca ne vom gasi dreptatea. S-a facut o amanare a recursului, o amanre a judecatii, comisia AMFB-ului nu a inteles ca in numele Aacademiei, exista acea entitate juridica, Rapid Redivivus, care a facut platile pentru recursul lui Muscalu. Plata a fost facuta inca de acum o luna.

Sunt convins ca ne vom recupera acele puncte, pentru ca reaua intentie nu poate fi demostrata. Probabil ca daca nu rezolvam nimic la AMFB vom merge si mai sus …

Din pacate, o parte a presei nu ne respecta cum ne-am dori si cum are trebui sa ne respecte, dar asta este, vom iesi in fata cat mai putin …

Am auzit si eu declaratia domnului Becali, despre domnul Copos, dar nu am fost de fata si nici nu vreau sa comentez.

Suntem intr-un al doilea stagiu de pregatire, in Antalya. Se stie ca au revenit sub colori Vasile Maftei si Ionut Voicu. Avem un numar 9 clasic, Vlada, de la Afumati, am mai adus un portar, cativa juniori si inca mai cautam niste solutii pentru cateva posturi deficitare”, a declarat Ovidiu Burca, in cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

… despre FCSB – Lazio: „Nu putem sa nu ne mandrim cu acest rezultat, este vorba despre o echipa romaneasca, care a reusit sa rapuna una italieneasca, ceva mai rar in fotbalul nostru.”, a mai spus fostul fundas.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Ovidiu Burca: „Suntem in curs de obtinere a certificatului de identitate sportiva, desi ni se pun foarte multe piedici (…)” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*