AUDIO – EXCLUSIV / Petre Grigoras: „Nu ne-am mai dus in Turcia, nu am avut bani de avion!”. Cu ce impresii a ramas dupa prima etapa a Ligii 1, in 2018

Antrenorul echipei SSC Farul (Liga 3), Petre Grigoras, locul 2 in seria III din Liga 3, a vorbit despre nivelul la care se afla echipa sa, in plina pregatire pentru reluarea sezonului. In cele patru amicale disputate pana acum, SSC Farul a obtinut trei victorii si o ingrangere.

Noi am avut deja un minicantonament cu doua antrenamente pe zi, iar saptamana asta este mai lejer un pic, pentru ca trebuie tinuti in rpiza cat mai mult pentru a putea avea o forma cat mai buna la reinceperea sezonului.

Nu ne-am dus in Antalya, pentru ca nu am putut sa ne luam bilete de avion, iar cu autocarul am refuzat eu.

Cautam sa gasim niste terenuri de antrenament mai bune. Poate gasim ceva la Curtea de Arges.

Pana la aceasta pra, nu a aparut persoana care a castigat lictatia si probabil ca va urma alta. Probabil ca acum se vor cere niste garantii financiare, ca asa oricine ar putea participa …”, a spus tehnicianul, in cadrul emisunii „Executii in direct”.

„M-am uitat la meciurile de pana adin Liga 1, multe schimbari de lot in aceasta erioada si nu cred ca este bine. Dar nu rveau sa supar pe nimeni, insa asta este parerea mea. Este foarte greu sa creezi omogenitate asa …

Mi-a placut ce am vazut la Medias, ma refer la echipa domnului Pustai, iar rezultatul a fost unul norocos pentru Steaua, dar asta nu inseamna ca nu a fost si este echipa mai valoroasa. Va fi foarte interesanta lupta in play-off. Mi-a placut ce am vazut si la Iasi …”, a mai spus Grigoras.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Petre Grigoras: „Nu ne-am mai dus in Turcia, nu am avut bani de avion!”. Cu ce impresii a ramas dupa prima etapa a Ligii 1, in 2018 appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*