AUDIO – EXCLUSIV / Petre Grigoras: „Poate o sa vina si la noi cineva din Qatar sau Zanzibar sa ne construiasca niste terenuri!”

Petre Grigoras, antrenor in Liga 3 la SSC Farul Constanta, a intervenit la Sport Total FM pentru a vorbi pe marginea ultimelor rezultate din Cupa Romaniei, dar si din Champions League.

„Ne antrenam si noi pe unde putem, ca in aceasta zona este tare frig, bate vantul foarte puternic. Este bine ca s-a amanat starul Ligii a 3-a si nu numai. Prin balon si prin sala ne-am antrenat. Este normal ca fotbaluls a se joace pe terenuri bune. Poate o sa vina cineva din Qatar sau Zanzibar sa ne construiasca si noua niste terenuri.

Am vazut meciurile din Cupa, Craiova va fi greu de invins pe propriul teren. Imi place echipa si o vad cu sanse la titlu.

La FCSB vad prea multe schimbari si nu exista acel nucleu, nu exista acea omogenitate.

M-am uitat si la Champions League, Realul merge mai departe pe merit. Uitati-va la jucatorii titulari meci de meci, ca joaca in echipa de multi ani, exista acele automatisme. Asta conteaza enorm intr-o echipa. Nu este de ajuns doar sa aduci jucatori buni.”, a declarat tehnicianul, in acdrul emisiunii „Executii in direct”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Petre Grigoras: „Poate o sa vina si la noi cineva din Qatar sau Zanzibar sa ne construiasca niste terenuri!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*