AUDIO – EXCLUSIV / Radu Voina: „Pentru mine, Narcisa este castigatoarea! Sunt convins ca s-a intervenit si s-au intamplat multe acolo (…)”

Alexandru Dedu, 46 de ani, a castigat alegerile pentru presedintia FRH, invingand-o in turul 2 pe Narcisa Lecusanu, 41 de ani, cu un singur vot: 100 la 99! Fostul selectioner al echipei feminine de handbal a Romaniei, Radu Voina, a vorbit despre ceea ce s-a intamplat la AG din ziua alegerilor.
Surprinderea mea a fost ca din cele 202 de asociatii s-au prezentat 199, iar asta inseamna ceva.

Pentru mine, Narcisa este castigatoarea, pentru ca a reusit sa atraga langa ea atatea cluburi.

Se schimba multe la un dineu … iar daca asta este modalitatea de a influenta votul suntem departe de ceea ce inseamna sport in Romania. Sunt convins ca s-a intervenit si stiu multe, dar nu pot sa vorbesc. Politicul s-a implicat, dar nu cei de la varf, ci au facut-o cei din lina a II-a si a III-a.

Lumea handbalului trebyuie sa accepte aceasta situatie. Mie mi-e frica sa nu avem aceiasi 4 ani pe care i-am avut pana acum, iar handbalul nostru nu merita asta. Domnul Dedu sa-si puna o intrebare, ca jumatate din alegatori nu l-au dorit …

N-am inteles de ce reprezentantul CSA Steaua nu a mai fost domnul Stanga. La fel si la Dinamo …

Din pacate, handbalul romanesc este condus de tagma arbitrilor, iar daca nu scapam de aceasta problema nu vom face nimi nici in urmatorii 4 ani.”, a declarat Radu Voina, in cadrul emisunii „Executii in direct”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Radu Voina: „Pentru mine, Narcisa este castigatoarea! Sunt convins ca s-a intervenit si s-au intamplat multe acolo (…)” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*