AUDIO – EXCLUSIV / Robert Licu, candidat pentru sefia FRH, in studioul Sport Total FM: „Am lucrat in Federatie cativa ani si stiu care sunt problemele handbalului”

Fostul mare handbalist Robert Licu va candida la alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Handbal si a fost prezent in studioul Sport Total FM, in calitate de invitat al emisiunii „Liga de weekend” moderata de Daniel Nazare, pentru a oferi mai multe detalii despre aceasta decizie.

„Am lucrat in Federatie cativa ani si stiu care sunt problemele handbalului. Domnul Gatu a facut foarte multe lucruri bune, dar problema este ca sistemul trebuia schimbat de acum 8 ani. Oamenii au teama de a spune ce gandesc. Eu am fost cel care a spus ca se poate face si mai bine.

Imi place foarte mult antrenoratul, dar simt ca cineva ar trebui sa faca ceva pentru handbalul romanesc, sa intoarca putin lucrurile spre directia potrivita.

Ar trebui sa exista o discutie ampla in tot sportul romanesc, nu doar in handbal, despre ceea ce ne dorim, despre finantare si Legea Sportului.

Eu cred ca am o viziune despre ce s-ar putea face in handbalul romanesc. Cred ca acesta ar fi principalul meu atu. Vad in viitor si stiu ce putem face sa ne indreptam intr-acolo.

As vrea sa ma sfatuiesc cu oameni in care am incredere ca sunt profesionisti. Am avut oameni, fosti colegi, cu care m-am inteles bine si pe care ii mai intreb, aflu de la ei situatia din tara”, spune Robert Licu.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Robert Licu, candidat pentru sefia FRH, in studioul Sport Total FM: „Am lucrat in Federatie cativa ani si stiu care sunt problemele handbalului” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*