AUDIO – EXCLUSIV / Robert Lupu, selectionerul nationalei de futsal, dupa infrangerea cu Portugalia: „E pentru prima data cand ne-am luptat de la egal la egal cu ei”

 

Robert Lupu, selectionerul echipei nationale de futsal a Romaniei, a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, dupa infrangerea suferita de tricolori cu scorul de 4-1 in fata Portugaliei, in primul meci de la Campionatul European din Slovenia.

„Am venit foarte motivati aici si foarte multa lume vrea ca Romania sa joace. Daca luam 4-1 si nu jucam nimic, toata lumea era necajita. Am incercat sa punem presiune si cred ca am reusit in mare parte. Merita felicitat Ricardinho care este extraordinar.

E un meci mul mai echilibrat cel cu Ucraina. Ne vom bate de la egal. Sunt mai bine clasati, dar va fi altul jocul si eu cred ca va fi in favoarea noastra. Eu imi doresc foarte mult sa iesim din grupe si mi-as dori sa mergem si la mondial, pentru ca avem jucatori cu calitate. Avem echipa foarte buna. E pentru prima data cand am jucat contra Portugaliei si ne-am luptat de la egal la egal. La Calarasi a fost tot 4-1, dar cu o dominare totala a lor.

Spania este principala favorita la castigarea turneului, dar Rusia a schimbat foarte multi jucatori si cred ca va fi o nuca tare.

Am pierdut, dar eu cred ca am aratat bine. Daca vom munci in continuare eu cred ca ne putem ridica la nivelul lor. Ucraina nu este o echipa spectaculoasa, dar este o echipa cu experienta mai mare decat noi. Eu cred ca va trebui sa luam foarte in serios Ucraina, pentru ca este locul 5 in Europa. Noi suntem outsideri. Mi-am dorit foarte mult sa facem un joc care sa ne dea incredere si cred ca am reusit”, a declarat Robert Lupu, in cadrul emisiunii „Fluier final”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Robert Lupu, selectionerul nationalei de futsal, dupa infrangerea cu Portugalia: „E pentru prima data cand ne-am luptat de la egal la egal cu ei” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*