AUDIO – EXCLUSIV / Simone Tempestini, în studioul Sport Total FM: „Voi concura cu o mașină nouă. Simt să reprezint România”

Campionul mondial de raliuri, Simone Tempestini, a revenit în studioul Sport Total FM, miercuri, de la ora 21:00, în calitate de invitat al emisiunii „Fluier final”, moderată de Narcis Drejan.

„Anul acesta o să continui performanțele pe care vreau să le fac în WRC2. Dorința mea este să continui creșterea. Anul acesta voi continua cu o mașină nouă, un Citroen DS3 R5. Este o mașină costisitoare, motorsportul este un sport în care trebuie să ai un buget pentru performanțele tale.

Sunt diferențe pe care le poți simți foarte bine și chiar din primii kilometri, când treci de la o mașină la alta. Puterea, în primul rând, o simți și viteza pe care poți să o ai pe viraje.

Echipa noastră, Napoca Rally Academy, este echipa campioană de trei ori la rând în campionatul României. Suntem foarte mândri de asta și încercăm în fiecare an să facem performanță.

De la Brașov, proba mea preferată este cea de la Babarunca.

Eu am crescut din punct de vedere sportiv în România și alerg cu steagul României pe mașină și așa simt, să reprezint România.

Anul 2018 este unul foarte important pentru mine, pentru că voi avea o mașină care îmi va permite să mă lupt de la egal la egal cu rivalii mei”, spune Simone Tempestini.

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Simone Tempestini, în studioul Sport Total FM: „Voi concura cu o mașină nouă. Simt să reprezint România” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*