AUDIO – EXCLUSIV / Tibor Selymes, in studioul Sport Total FM: „Am avut oferte din Ungaria, dar vreau sa raman in Romania”

Tibor Selymes, ultima data antrenor al Olimpiei Satu Mare in Liga a II-a, a fost prezent in studioul Sport Total FM, in calitate de invitat al emisiunii „Fluier final” moderata de Narcis Drejan.

„Am avut oferte din Ungaria in Liga a II-a, dar am zis ca vreau sa raman in Romania sa incerc sa reintru in circuit. E foarte greu, pentru ca eu sunt omul caruia ii place munca foarte mult. Eu lucrez foarte mult cu jucatorii.

Pentru mine, echipa nationala era totul, desi jucam in Belgia. Pe vremea aceea, erau foarte multi jucatori valorosi care nu prindeau lotul, mai puteai sa faci o echipa. Toata echipa juca foarte bine, Hagi era de exceptie, dar eram toti uniti.

Antrenorului ii este teama sa atace, pentru ca e dat afara imediat. Nici nu apuca sa isi cunoasca jucatorii si e dat afara, e inadmisibil asa ceva. Presedintele trebuie sa aduca bani la echipa si sa creeze conditii jucatorilor si antrenorilor. Antrenorul decide ce se intampla cu jucatorii. Omul trebuie lasat sa lucreze, rezultatele nu vin imediat.

Noi avem cativa jucatori cu calitati tehnice deosebite, dar trebuie sa ne aprpiem si fizic (n.r. de echipele din strainatate).

M-ar interesa orice job numai sa ajut fotbalul romanesc sa iasa din situatia de acum. A fost doar un zvon faptul ca urma sa merg la echipa nationala.

In Liga I, acum, eu cred ca sunt trei echipe: CFR, Craiova si Steaua. Ele stau cel mai bine. Dinamo e echipa mea de suflet, dar nu as putea sa spun ca lucrurile stau bine acolo, din contra, eu cred ca ar merita mult mai mult. Sper sa isi revina.

Am jucat contra multor fotbalisti buni, dar cred ca Zidane este cel mai bun adversar. A fost un jucator de exceptie.

Eu consider ca Hagi este cel mai bun fotbalist roman. Am jucat cu el si am vazut cum ne motiva, era un lider adevarat. Ce face Gica cu Academia lui… cred ca am avea nevoie de inca 7-8 academii cum are el. Doar asa fotbalul romanesc poate deveni puternic.

As accepta o oferta din Liga a III-a doar daca ar veni din partea unui proiect frumos”, spune Tibor Selymes.

In partea a doua a emisiunii, Tibor Selymes si Adrian Troscenco au vorbit despre meciul de retragere al lui Daniel Florea, ce va avea loc pe 27 ianuarie, la Galati. Emisiunea integrala poate fi ascultata mai jos.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Tibor Selymes, in studioul Sport Total FM: „Am avut oferte din Ungaria, dar vreau sa raman in Romania” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*