AUDIO – EXCLUSIV / Tudor Sulea, in studioul Sport Total FM: „Din cauza accidentarilor, m-am lasat de tenis la doar 21 de ani!”

Fostul jucator de tenis, Tudor Sulea, actualmente CEO and Founder la High Energy, va fi prezent in studioul Sport Total FM, in aceasta seara, incepand cu ora 19:00, invitat in emisiunea „Fluier final”, moderata de Narcis Drejan.

In palmaresul sau se afla e afla, titlul de campion national la echipele de juniori sub 18 ani, titlul de vice-campion national la dublu – juniori sub 18 ani si doua titluri ITF, la dublu si la simplu.

Tudor Sulea a perfectat contracte pentru High Energy din sportul alb cu Horia Tecau, lotul de Cupa Davis al Romaniei, tabara “Train Like a Pro” a lui Victor Hanescu, Nicolae Frunza, Bogdan Borza, Jaqueline Cristian sau Gabriela Ruse. Plus din alte discipline sportive, cu grupari precum CS Tricolorul LMV Ploiesti (volei) sau HC Dobrogea Sud Constanta (handbal).

Aveam 21 de ani cand m-am lasat, din cauza accidentarilor. Am ramas aproape de sport, de tenis, iar la aceasta ora, 23 de ani, am un mic business, legat de nutritia sportiva, cumva ajutat si de tatal meu, care are mai multe afaceri.

In acest business colaborez cu Horia Tecau, echipa de Cupa Davis a Romaniei. Borza, Frunza si Antonescu sunt alti sportivi romani care folosesc produsele pe care le comercializez … Simona Halep, Gabi Ruse sau Jaqueline Cristian se numara prinrte sportivele care consuma aceste produse.

Maine, 4 noiembrie, societatea pe care are o conduc face doi ani. Vorbim despre un antreprenoriat. Cred ca acest business are nevoie de o educatie, pentru a intelege cel mai bine care sunt avantajele acestor produse.

Altfel, sunt sparring in cadrul echipei lui Jaqueline Cristian, atunci cand vine in tara. La aceasta ora ma pregatesc sa termin un master la ASE, dupa care voi face un curs specializat de nutritie la New York, asta pentru a putea oferi sfaturi din postura de specialist.

Federer este cel mai mare, iar ca stil de jos mi-a placut de Roddick.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Tudor Sulea, in studioul Sport Total FM: „Din cauza accidentarilor, m-am lasat de tenis la doar 21 de ani!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*