AUDIO – EXCLUSIV / Valeriu Iftime: „Acum sunt daramat si nu mai vreau nimic de la fotbal!”

Dupa 0-0 cu Juventus si 0-1 cu CSM Poli Iasi, FC Botosani este prima echipa care a iesit din zona locurilor de play-off, dupa primele doua etape scurse din Liga 1 in 2018.

Sunt doua motive pentru aceasta situatie. Am crezut ca meciurile de pregatire nu-s atat de rele ca scor, ceea ce nu a fost adevarat, iar a doua este ca pregatirea de la Botosani nu a fost facuta in conditii bune, ca nu ne ajuta vremea.

Nu am putut sa tratatam la maximum doua situatii dificile, dar asta pentru ca suntem o echipa mica.

Acum sunt daramat si nu mai vreau nimic de la fotbal! Asta este starea mea de acum, pentru ca am avut sperante si am crezut in ele. Din pacate, asta este fotbalul …

Din pacate, cativa jucatori sunt cazuti moral, iar aici ma gandesc la Golofca. El trebuie sa inteleaga ce trebuie sa faca si sa inteleaga ca ce-a fost a fost.

N-am crezut ca ajungem aici, iar acum, ca sa mai prindem un loc de play-off, trebuie sa batem in cele doua meciuri ramase din acest sezon regulat. Si meciul urmator va fi pe terenul campioanei …

Eu inca mai cred … Si pentru noi vor urma doua finale, ca vad ca este un trend in a spune asta si unele echipe au reusit sa castige cateva dintre ele.”, a declarat Valeriu Iftime, patronul echipei botosanene, in cadrul emisunii „Executii in direct”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Valeriu Iftime: „Acum sunt daramat si nu mai vreau nimic de la fotbal!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*