AUDIO – EXCLUSIV / Valeriu Iftime, dezamăgit de tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României: „Mi-aș fi dorit o finală cu Craiova”

Valeriu Iftime, finanțatorul formației FC Botoșani, a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM, despre viitoarea adversară din Cupa României, dar și despre starea terenului.

Moldovenii se vor duela cu CS U Craiova pentru un loc în finala competiției, după ce au trecut cu scorul de 3-2 de CSM Poli Iași. Terenul a dat bătăi de cap jucătorilor, dar Iftime promite că în semifinale suprafața de joc va arăta mult mai bine.

„N-aș fi vrut să jucăm cu cei de la Craiova în semifinală. Mi-aș fi dorit o finală cu ei, pentru că e o echipă bună, ambalată cu tot ce trebuie. Până la urmă am bătut-o pe Cluj, o fostă campioană și o fostă câștigătoare a Cupei, am scos campioana de anul trecut, Viitorul, i-am scos pe cei de la Iași, o revelație. Cu siguranță avem șansa noastră vom face un meci important cu cei de la Craiova.

Pentru noi, Cupa este un obiectiv. Nu l-am stabilit la începutul jocurilor, dar pe parcurs a devenit un obiectiv. Cred că putem să mai facem încă un pas în Cupa României. Nu îmi place că jucăm cu Craiova, dar asta nu înseamnă că nu avem șansa noastră. Este o motivație extraordinară în rândul celor de la Botoșani legat de Cupă, pentru că ne-a rămas acest obiectiv. L-am ratat pe cel care era mai plauzibil, calificarea în play-off.

Terenul nostru nu a fost niciodată într-o situație mai proastă decât cele mai bune terenuri din România. Din păcate, după perioada de iarnă, terenurile astea au nevoie de niște invervenții, mai ales că a fost un strat gros de zăpadă. Trebuie niște intervenții la nivel de afânare, de aerare, nu știu cum se numește. Astea se fac, dar trebuie măcar o săptămână fără ploaie, iar noi nu am avut asta. După meciul cu Dinamo, avem două săptămâni libere și vom face intervențiile necesare, deci nu cred că va fi o problemă terenul, chiar dacă va ploua”, a declarat Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii „Execuții în direct”.

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Valeriu Iftime, dezamăgit de tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României: „Mi-aș fi dorit o finală cu Craiova” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*