AUDIO – EXCLUSIV / Vasile Stângă, despre victoria României în cadrul preliminariilor CE: „Antrenorul Rusiei a aplicat o tactică extraordinară și a cam scos-o din joc pe Cristina Neagu”

Fostul mare handbalist Vasile Stângă a vorbit în exclusivitate la Sport Total FM, despre victoria la limită reușită de echipa națională de handbal feminin a României, în cadrul preliminariilor Campionatului European, scor 26-25 în fața Rusiei.

CLICK PENTRU DETALII 

„A fost un meci foarte greu. Echipa Rusiei este o echipa adevărată, o echipă puternică. Am avut mare noroc. Au făcut pe final de meci rusoaicele niște greșeli copilărești. Apărarea noastră a mers mai bine în repriza a doua, a fost o mobilizare mai bună. Dedu în poartă a făcut un meci fantastic. Echipa a jucat chiar și fără Cristina Neagu. Antrenorul Rusiei a aplicat o tactică extraordinară, ținând-o om la om la intercepție și a cam scos-o din joc. Mă bucur că fetele au jucat foarte bine.

Diferența se va face între noi și Austria, la golaveraj. Va fi un meci foarte greu în Austria. Dacă luam bătaie astăzi, atunci chiar eram într-o situație foarte grea.

Ați văzut ce public minunat este la Cluj. Să te susțină un asemenea public, îți dă aripi. A fost fantastic”, a declarat Vasile Stângă, în cadrul emisiunii „Liga de weekend”.

Articolul AUDIO – EXCLUSIV / Vasile Stângă, despre victoria României în cadrul preliminariilor CE: „Antrenorul Rusiei a aplicat o tactică extraordinară și a cam scos-o din joc pe Cristina Neagu” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*