AUDIO – EXCLUSIV / Victor Angelescu, noul finantator al echipei Sportul Snagov: „Incepand din sezonul urmator, vrem sa ne batem la promovare”

Victor Angelescu, noul finantator al divizionarei secunde Sportul Snagov (DETALII AICI), a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, despre planurile sale in legatura cu gruparea ilfoveana.

„Sunt abia la inceput, dar vrem sa cream un proiect frumos la Snagov. Impreuna cu autoritatile locale si cu Catalin Rufa, vrem sa cream o academie de fotbal pentru copii si juniori si in cativa ani sa producem copiii nostri care sa ajunga la echipa mare. In cativa ani vrem sa ajungem in Liga I.

Sunt foarte pasionat de fotbal si sper sa iasa bine. Pana cum mi-au iesit celelalte proiecte, sa speram ca imi va iesi si acesta. Avem promisiunile si din partea CNI si din partea primarului ca se va construi un stadion pentru Liga I la Snagov. Urmeaza in vara sa inceapa lucrarile. Incepand din sezonul urmator, vrem sa ne batem la promovare in fiecare an. Trebuie sa avem rabdare, dar cu munca, cu academia, cu niste investitii la prima echipa, speram ca in cativa ani sa facem pasul

Avem sprijinul Consiliului Local, dar nu poti sa te bazezi primordial pe banii care vin din domeniul public. Vrem sa fim sigur ca si fara suportul Consiliului Local echipa va avea un viitor. Am vorbit si cu Catalin Rufa si cu jucatorii si incercam sa creionam un lot pentru sezonul urmator. In momentul de fata, spun ca nu avem nicio sansa la promovare, dar nici nu vom retrograda.

Am avut deja discutii cu oameni din domeniul afacerilor si cred eu ca vom atrage sponsori pentru aceasta echipa. Snagovul este o zona care atrage.

In proportie de 99% problema terenului este rezolvata. Urmeaza sa desfasuram meciurile de pe teren propriu la Stefanesti. Pana se va construi noul stadion la Snagov nu vom mai juca meciurile acolo, pentru ca este un teren impracticabil”, a declarat Victor Angelescu, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

The post AUDIO – EXCLUSIV / Victor Angelescu, noul finantator al echipei Sportul Snagov: „Incepand din sezonul urmator, vrem sa ne batem la promovare” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*