Aur şi bronz pentru Conpet Petrolul, la Naţionalele de Popice U23

Petre Apostol

Secţia de popice de la Conpet Petrolul Ploieşti şi-a mai adăugat două performanţe în palmares, cu ocazia participării la Campionatul Naţional individual şi de tandem la categoria U23. Competiţia s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Târgu Mureş.
Dintre elevele Danielei Lăcătuşu, Alice Vasile şi Cristiana Ioniţă au obţinut cea mai bună performanţă, adjudecându-şi medaliile de aur în cadrul probei de tandem feminin.
De asemenea, Alice Vasile a mai punctat şi în concursul individual, câştigând medalia de bronz în cadrul probei de sprint feminin.
În altă ordine de idei, la finalul acestei săptămâni, sala de popice a clubului Conpet, din Ploieşti, va găzdui două evenimente la senioare. Mai întâi, sâmbătă, Rapid Bucureşti (care se pregăteşte şi joacă la Ploieşti) va evolua în compania campioanei Electromureş Romgaz Târgu Mureş, în campionatul pe echipe, iar duminică, începând de la ora 9:00, este programată etapă în Cupa României, la care vor participa, alături de Rapid şi Electromureş, şi echipa Conpet Petrolul Ploieşti.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*