Aurora Băicoi, în fruntea clasamentului la rugby U16

Petre Apostol

În momentul întreruperii campionatelor de rugby, echipa Aurora Băicoi ocupa prima poziție în clasamentul Regiunii Muntenia din Divizia Națională de Juniori U16. După pauza de iarnă, competiția tocmai se reluase luna aceasta, cu etapa întâi din retur, echipa prahoveană suferind prima înfrângere a sezonului, cedând, în deplasare, cu CNAV-CS Dinamo București, scor 21-24.
În pofida înfrângerii, prahovenii s-au menținut pe locul întâi în clasament, având 24 de puncte în total și fiind, astfel, la șase puncte în fața formației de pe a doua poziție, ACSO Viitorul Pantelimon, care, însă, are un meci mai puțin disputat.
CNAV-CS Dinamo ocupă locul al treilea, cu 17 puncte, în vreme ce ierarhia este completată de ACS Flamingo (15 puncte), CT Dinicu Golescu (10 puncte, un meci mai puțin disputat), RC Grivița (niciun punct).
În momentul de față, campionatele de rugby la juniori sunt întrerupte, deocamdată până la sfârșitul stării de urgență în care se află România, urmând ca partidele rămase de disputat să fie reprogramate, conform comunicatului emis de Federația Română de specialitate.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*