Autobergamo Deva e prima finalistă a Cupei României la futsal, Șimandul joacă pentru palmares mâine

A doua zi a turneului final al Cupei României la futsal, pentru juniori Under 19, a dat numele primei finaliste. Aceasta este Autobergamo Deva, care a trecut în al doilea meci al Grupei A de Imperial Wet Miercurea Ciuc cu 5-1, după ce ieri o învingea și pe Șoimii Șimand cu 11-5. Astfel, disputa dintre gazdele pregătite de Dani Mărcuș și Dumitru Buruiană, de mâine,  de la ora 17, devine una de palmares, locul 2 în grupă neînsemnând nimic atâta timp cât nu va exista o finală mică.

În cealaltă grupă, un pas important spre ultimul act a făcut Pro-Tineret Sighișoara, care a trecut cu 5-4 de CS United Galați. Însă, tot ce are de făcut, mâine (începând cu ora 15), Dunărea Călărași este să o depășească la o diferență de mai mare de două goluri pe United Galați pentru a juca, luni, cu trofeul pe masă.

Vă reamintim că turneul se dispută la Sala de Sport UAV Mihai Botez din Micalaca, iar intrarea este liberă. Câștigătoarea o vom afla luni, la ora 16.

0
0

Articolul Autobergamo Deva e prima finalistă a Cupei României la futsal, Șimandul joacă pentru palmares mâine apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*