Autocarul UTA-ei, vandalizat de fanii Rapidului! + VIDEO

UTA a bătut-o pe Dinamo în „Groapă” după 53 de ani, însă fanii altei echipe bucureștene s-au răzbunat pe arădeni. Dimineață, delegația arădeană a avut surpriza să-și găsească autocarul deteriorat chiar în parcarea hotelului „Mirage”, de la Snagov, unde și-au petrecut noaptea.

Pe folia cu care este „îmbrăcat” autocarul firmei Pito Trans, persoane necunoscute au scris cu vopsea ”Rapid 1923”, iar o cantitate importantă de vopsea a fost aruncată pe fața și parbrizul mijlocului de transport ce i-a așteptat pe „roș-albi” duminică seara la Aeroportul din Otopeni. Probabil, delegația „Bătrânei Doamne” va face plângere la Poliția din Capitală pentru acest incident, dar, totodată, șoferul echipei va încerca să curețe măcar parbrizul pentru că vizibilitatea este scăzută și are un drum lung spre casă.

În schimb, jucătorii și antrenorii se vor întoarce după-amiază la Arad tot pe calea aerului, via Timișoara, dar nu înainte de a face un antrenament de recuperare/completare la baza sportivă din Corbeanca. UTA a produs surpriza aseară, în Șoseaua Ștefan cel Mare, învingând-o pe Dinamo cu 1-0, după reușita din penaltu a lui Hora, din minutul 42.

VIDEO

0
0

Articolul Autocarul UTA-ei, vandalizat de fanii Rapidului! + VIDEO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*