Autoritățile locale din Lugoj și Făget au stabilit locurile pentru afișaj electoral

Reprezentanții administra­ții­lor locale din Lugoj și Făget au stabilit locurile speciale de afișaj electoral pentru a­le­gerea autorită­ților ad­mi­nistrației publice lo­cale din data de 27 septembrie.
Pe raza munici­piului Lugoj sunt permise 10 astfel de peri­me­tre, pe străzile Victor Vlad De­lamarina nr. 1 (Colegiul Național ”Iu­lia Hașdeu”), Nicolae Băl­cescu nr. 1 (Pla­toul Ca­sei de Cultură a Sindi­catelor), A. Mocioni nr. 27, colț cu str. Traian Gro­zăvescu nr. 2, Timişoarei nr. 51-53 (Sala Sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu”), Ca­ran­­sebeșului nr.2 B (Sala Sporturilor ”Lavinia Milo­şo­vici”), Splaiul T­i­nere­ții (Troiță), Bu­ziașului – car­tier I.C. Drăgan (stația de autobuz), Spl. Morilor nr. 1 (Piața Agroali­mentară ”Ti­mișul”) și căminele cul­tu­­rale din Tapia și Mă­guri.

La Făget, afișajul electoral este permis pe platoul din fața Casei de Cultură, în centru, vizavi de Primărie, în Par­cul Central, lângă fosta gră­diniță din partea ro­mâ­nească a orașului, dar și în cele nouă sate aparținătoare.

Articolul Autoritățile locale din Lugoj și Făget au stabilit locurile pentru afișaj electoral apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*