Av. Daniela Onița Ivașcu :  Problemele sighetenilor sunt probleme reale.Împreună vom duce la capăt proiectele propuse. Implicarea face diferența!

Av. Daniela Onița Ivașcu :  Problemele sighetenilor sunt probleme reale.Împreună vom duce la capăt proiectele propuse. Implicarea face diferența!

Av. Onița Daniela Ivașcu este mereu printre sigheteni. A scos la iveală problemele reale cu care se confruntă comunitatea locală. Problema eficienței energetice a blocurilor, problema câinilor vagabonzi, a parcurilor de joacă inexistente în cartierele orașului, lista poate continua.

Soluțiile candidatului la Primăria Sighetu Marmației , Daniela Onița Ivașcu, sunt viabile, rezolvabile  și durabile.

“Cunosc bine problemele existente în Sighetu Marmației și din păcate constat de fiecare dată când revin în cartierele orașului că nu s-au rezolvat.

Majoritatea blocurilor au nevoie de reabilitare termică iar acest lucru se poate face prin intermediul Asociațiilor de Proprietari în parteneriat public -privat, contribuție 70% din bugetul local- 30% din contribuția Asociațiilor de Proprietari.

Locurile de joacă pentru copii lipsesc din unele cartiere iar cele făcute în timpul fostului primar liberal nu sunt nici măcar întreținute. Și în Sighet putem avea parcuri de agrement și locuri de joacă pentru copii în toate cartierele din oraș, inclusiv în zonele periferice.

O altă problemă care nu a putut fi rezolvată până acum, deși sighetenii se plang de acest lucru de ani de zile, este cea a câinilor fără stăpân care au împânzit străzile orașului. Și această problemă poate fi rezolvată cu voință și implicare.

Unul dintre proiectele noastre cu care venim în fața sighetenilor prevede evidențierea strictă a tuturor câinilor cu sau fără stăpăn și ridicarea tuturor câinilor vagabonzi de pe stradă care reprezintă un real pericol pentru copii și bătrâni. Înființarea unui nou adapost pentru câinii comunitari deoarece cel existent în prezent este suprapopulat.” a menționat candidatul la Primăria Sighetu Marmației, av. Daniela Onița Ivașcu.

Comandat de PNL, Executant: Maramures Jurnal SRL, cod AEP- 21200012.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*