Av. Daniela Onița Ivașcu : Sustinerea Primului – Ministru mă onorează și responsabilizează!

Av. Daniela Onița Ivașcu : Sustinerea Primului – Ministru mă onorează și responsabilizează!

E un semnal de repoziționare a Sighetului pe harta municipiilor prioritare la finanțare.

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a fost prezent ieri în Sighetu Marmației pentru lansarea oficială a candaturii mele la Primăria Sighetu Marmației.

Într-un cadru organizat, pentru a respecta toate măsurile de protecție necesare în contextul pandemiei de coronavirus, premierul Ludovic Orban dar și alți colegi liberali au vorbit despre proiectele serioase pe care echipa PNL le-a gândit pentru Sighetu Marmației și pentru Maramureș.

Susținerea prim-ministrului Ludovic Orban mă onorează dar în același timp mă responsabilizează să fac tot ce îmi stă în putință ca să îi redăm Sighetului strălucirea pe care o merită. Sunt sigură că vom avea parte de sprijinul premierului României în implementarea proiectelor și pentru atragerea fondurilor guveramentale în Sighetu Marmației.

Dragi sigheteni, în 27 septembrie puterea este în mâinile voastre. Voi decideți dacă Sighetul se va dezvolta și moderniza sau dacă va stagna încă 4 ani.

La majoritatea întâlnirilor cu cetățenii din ultimele luni, am simțit frustrare, supărare dar și speranță că lucrurile se pot schimba în bine! Știu cum se pot schimba în bine!

Profesionalismul, încrederea și implicarea vor face diferența!

Multumesc tuturor celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment.

Comandat de PNL, Executant: Maramures Jurnal SRL, cod AEP- 21200012.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*