Av. Onița Daniela Ivașcu și-a depus candidatura  pentru Primăria Sighetu Marmație. Mesajul viitorului Primar, pentru sigheteni!

Av. Onița Daniela Ivașcu și-a depus candidatura  pentru Primăria Sighetu Marmație. Mesajul viitorului Primar, pentru sigheteni!

Ieri , 17.08.2020, echipa candidatului la Primaria Sighetu Marmației și Consiliul Local  și-a înscris oficial candidatura la alegeri,  conform legii.

E un pas important pentru av. Onița Daniela Ivașcu care a ales să fie alături de sigheteni și în postura de primar. A muncit pentru binele comunității dar a considerat că e momentul să facă mult mai mult.

“Dragi sigheteni
Împreună cu echipa PNL Sighetu Marmației am mers astăzi să înscriem oficial candidaturile la Primăria Sighetu Marmației și pentru Consiliu Local.

În primul rând vreau să mulțumesc și să îmi exprim recunoștința pentru cei 5861 de sigheteni care au semnat pe listele de susținători pentru înscrierea candidaturilor noastre.

Acest lucru reprezintă o încurajare pentru noi și ne determină să mergem mai departe în această campanie electorală în care cotăm pe voi, locuitorii municipiului Sighetu Marmației.

Cu toții ne dorim o schimbare în orașul nostru iar noi suntem pregătiți și determinați să facem această schimbare în bine de care avem atâta nevoie.

Sunt convinsă că implicarea va face diferența în Sighetu Marmației. Se poate face și în Sighet o altfel de politică, o politică a bunului simț, o politică constructivă și în folosul cetățenilor.

Îi mulțumesc familiei mele că îmi este alături în această bătălie. Îmi doresc o campanie electorală decentă, o campanie electorală bazată pe proiecte pentru Sighetu Marmației și la finalul acestei campanii electorale să câștige cel mai bun.

Noi ne concentrăm pe proiectele pe care le-am gândit pentru orașul nostru și vă asigur că echipa PNL Sighetu Marmației este alcătuită din oameni bine pregătiți care excelează în domeniile lor de activitate.” a menționat, av.Onița Daniela Ivașcu, candidat Primăria Sighetu Marmației

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*