Av. Onița Daniela Ivașcu : Susținem performanța.Elevii de nota 10 din Sighetu Marmației  au avut parte de premii surpriză!

Av. Onița Daniela Ivașcu : Susținem performanța.Elevii de nota 10 din Sighetu Marmației  au avut parte de premii surpriză!

Asa cum a facut în fiecare an  si de data aceasta  consilierul local, av. Onița Daniela Ivașcu a  susținut performanța si încurajat copiii talentati prin acordarea unor premii surpriză celor care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

“De această dată în atenția noastră au fost copiii din Sighetu Marmatiei care au obtinut media 10 la examenele nationale.
Este vorba despre Petrovai Camelia care a obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si Tămaș Crina care a terminat examenul de Bacalaureat cu media 10.

Anul acesta am acordat și un premiu surpriză elevei Moiș Maria care a obținut rezultate deosebite la examene in ciuda situatiei mai deosebite din familie.

Sunt mandră că în Sighetu Marmatiei avem elevi de 10 si mi-aș dori ca in Sighet sa avem condiții in așa fel încăt dupa terminarea studiilor acești elevi sa se intoarcă acasă.

Cea mai sigură investiție este investiția în educație, de aceea autoritatea locală are obligația morala să sprijine și să încurajeze performanța.

Felicitări tuturor: elevi, părinți și cadre didactice!Sunteti un exemplu!” a menționat, av. Onița Daniela Ivașcu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*