Avarie, la ieșirea din Lugoj! Apa care se scurge a mai format un pârâu, paralel cu cel existent

Un mic gheizer ”artificial” a apărut la ieșirea din Lugoj către Caransebeș. Provine dintr-o problemă la rețeaua de apă, astfel că acolo s-a mai format un fir de apă pe lângă pârâul Știuca

Lucrătorii societății Meridian 22, și-așa puțini la număr, fac față tot mai greu avariilor din rețeaua de apă a orașului. Zilnic ei se confruntă cu două – trei incidente de acest fel, astfel că nu apucă să finalizeze reparațiile la una, că o alta apare pe altă stradă. Probleme nu sunt doar în subteranul de pe raza urbei, ci și în afara orașului.
De ceva timp, un mic gheizer a ”răsărit” în afara municipiului, pe strada Ca­ran­se­be­șului, lângă podul de la ieșirea din oraș, pe partea stângă aproape de pârâul Știuca. Apa curge acolo de multă vreme și s-a creat un fir de apă în paralel cu pârâul.

”Apa curge neîncetat, zi și noapte, de foarte mult timp și nu vine nimeni să repare țeava învechită. S-a format un mic pârâu, în paralel cu cel existent”, ne-a declarat Ion Sandu, un lugojean care locuiește în zona respectivă.

Probleme și în Micro I

Un alt loc în care apa curge nestingherită de mult timp este în cartierul Micro I, pe strada Olari, lângă blocul 14 A. Acolo sunt probleme la o vană.

”Cei de la Meridian cunosc situația de mai demult, dar nu fac nimic să oprească pierderea de apă. Chiar ieri (n.r: 9 februarie) au fost acolo. Au venit, au văzut și au plecat. Nu s-a întâmplat nimic”, ne-a spus Alivej Spirache, din cartierul Micro I.

Săptămâna trecută se lucra pe strada Victor Vlad Delamarina, chiar în mijlocul șoselei, la o avarie care a lăsat fără căldură Școala Nr. 4.

Articolul Avarie, la ieșirea din Lugoj! Apa care se scurge a mai format un pârâu, paralel cu cel existent apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*