Avem încă o Campioană a Provinciei: CFR Cluj o egalează pe UTA la numărul de titluri câștigate! Arădenii Panin și Țucudean – printre protagoniști

La o zi după ce „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc s-a întors în Liga 1, CFR Cluj a realizat „hattrickul” la titluri câștigate. Gruparea din Dealul Gruia au trecut în finala campionatului de Universitatea Craiova, chiar în Bănie, după reușitele semnate Vinicius (36), Boli (56) și Deac (77), respectiv Nistor (10).

Astfel, „feroviarii” de pe Someș ajung la șase titluri de campioană din istorie, egalând-o – astfel – pe UTA. Așadar, de astăzi avem încă o Campioană a Provinciei, sărbătorită și de arădenii Cristian Panin, team-managerul CFR-ului și George Țucudean, care – însă – și-a încheiat conturile cu „alb-vișiniii” de la 1 iulie. Panin chiar a fost implicat în toate titlurile câștigate de clujeni, trei ca fotbalist și tot atâtea ca „oficial”.

Fundașul lansat în fotbalul mare de UTA a fost una dintre figurile principale ale campionilor pe „Ion Oblemenco”, atâta timp cât antrenorul Dan Petrescu a lipsit de la meci, „victimă” a protocolului pe sănătate din postură de fostă persoană infectată cu COVID.

0
0

Articolul Avem încă o Campioană a Provinciei: CFR Cluj o egalează pe UTA la numărul de titluri câștigate! Arădenii Panin și Țucudean – printre protagoniști apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*