AVERTISMENT DE ULTIMĂ ORĂ: A FOST DECLARATĂ STARE DE DEZASTRU ÎN 23 DE JUDEȚE

Este din nou panică în Texas, după ce guvernatorul Greg Abbott a declarat, duminică, Stare de Dezastru în nici mai mult, nici mai puțin de 23 de județe, din cauza furtunilor care se vor abate asupra întregii țări. Mai exact, uraganul Marco și furtuna tropicală Laura vor ajunge în Texas în această săptămână, completând, parcă, starea provocată de pandemia de coronavirus.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Guvernatorul din Texas, Greg Abbott, a declarat duminică Stare de Dezastru în 23 de județe, deoarece se preconizează că furtunile vor avea mare impact asupra statului. Este vorba despre uraganul Marco și Furtuna Tropicală Laura, informează msn.com.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

În cadrul unei conferințe de presă, Greg Abbott a declarat că cetățenii ar trebui să fie extrem de atenți la avertismentele cu privire la furtunile ce urmează să se producă, deoarece acestea le-ar putea pune viețile în pericol. De asemenea, din cauza fenomenelor meteo extreme a fost declarată Stare de Dezastru în 23 de județe din Texas, potrivit spuselor lui Abbott.

„Este incredibil de important pentru oricine ar putea fi în calea acestor furtuni să asculte avertismentele locale cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în comunitate din cauza acestor fenomene meteo extreme”, a spus Abbott duminică, în cadrul unei conferințe de presă. „Înțelegeți că acest lucru se poate produce cu repeziciune și ar putea exista chiar și inundații”, a mai completat el.

Despre uraganul Marco, specialiștii au spus că acesta ar putea aduce odată cu el valuri extrem de puternice și suficient de periculoase. Totodată, uraganul Marco este însoțit de vânt extrem de puternic, de 120 km/h.

Nici România nu scapă de furtuni! Potrivit informațiilor oferite de meteorologi, mai multe județe de la noi din țară se află sub avertizări de fenomene meteo extreme, cu efect imediat.

SURSA

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*