AVERTIZARE METEO. COD GALBEN ŞI PORTOCALIU de ploi, vijelii şi grindină. VEZI zonele afectate

AVERTIZARE METEO. COD GALBEN ŞI PORTOCALIU de ploi, vijelii şi grindină. VEZI zonele afectate

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

AVERTIZARE METEO. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben şi portocaliu de ploi, vijelii şi grindină.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

COD GALBEN:

Interval de valabilitate: 03 septembrie, ora 12 – 03 septembrie, ora 21

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată

În intervalul menționat, în jumătatea de sud-est a Transilvaniei, nordul și vestul Moldovei, nordul Munteniei și în nord-estul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 25…35 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 03 septembrie, ora 21 – 04 septembrie, ora 23

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată

În intervalul menționat, în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și sud-estul Transilvaniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 25…35 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 04 septembrie, ora 02 – 04 septembrie, ora 23

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate

În județele Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău, precum și în zona de munte a județelor Vrancea, Prahova, Brașov, Covasna și Dâmbovița, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși 50…70 l/mp.

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU BUCUREŞTI: INTERVALUL 03.09.2020 ORA 12:00 – 04.09.2020 ORA 23:00

03.09, ora 12 – 03.09, ora 21

Cerul va avea înnorări, iar spre seară va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

03.09, ora 21 – 04.09, ora 23

Vremea va fi instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi însemnate – în medie 15 … 25 l/mp. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade, iar cea maximă de vineri se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*