Avocatul Dan Idita va reprezenta Crișul la FRF în „speța ambulanța”

Partida din cadrul etapei a 13-a a Ligii a 3-a, dintre Crișul Chișineu Criș și Progresul Ezeriș nu a mai început. Movivul? Echipa gazdă nu a putut asigura serviciul medical conform regulamentului. Pe scurt, Ambulanța firmei Piroș Security a ajuns la stadion la 8 minute după ora de începere a meciului, fără doctori, iar în „sfertul academic” avut la dispoziție conform regulamentului cei de la Crișul nu au reușit să treacă pe foaia de joc alți doi medici. Prin urmare, brigada de arbitri nu a mai dat drumul confruntării, în astfel de cazuri clubul organizator urmând să piardă meciul cu 3-0.

Pavel Piroș, patronul firmei ce trebuia să asigure serviciul medical, a susținut că unul dintre medici a fost diagnosticat cu COVID cu puține minute înainte de a se urca în Ambulanță cu Chișineu Criș și a și prezentat dovezi în acest sens. Cert este că liderul din C8 și-a construit în ultimele zile apărarea, apelând și la unul dintre cei mai buni avocați pe litigii sportive din România. „Am încheiat un contract de reprezentare cu domnul Dan Idita. Dânsul va încerca să demonstreze în fața Comisiei că clubul Crișul Chișineu Criș nu este în culpă în acest caz și nu ar trebui să piardă la masa verde meciul. Din punct de vedere al conducerii clubului, încercăm să facem tot ce este posibil pentru a avea șansa să jucăm partida cu Ezerișul pe teren”, ne-a declarat Sebastian Mann, șeful Consiliului de Administrație al grupării de pe Crișu Alb.

De altfel, Mann este cel care conduce efectiv Crișul, după ce Alin Drăgan și Viorel Vancea, numiți în funcții executive de Consiliul Local Chișineu Criș la finalul anului trecut, au făcut un pas înapoi.

0
0

Articolul Avocatul Dan Idita va reprezenta Crișul la FRF în „speța ambulanța” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*