Baia Mare: Furt în toiul nopţii           

Ieri, 31 august, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în noaptea zilei de duminică spre luni s-a produs un furt.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea unui imobil situat pe strada Macului din municipiu, de unde au sustras două biciclete şi o maşinuţă electrică pentru copii.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor furtului.

Pentru a evita furturile de orice fel, fii vigilent!

 – În parcuri, în săli de așteptare, supraveghează-ți bunurile. Chiar și în curtea casei, nu lăsa bunuri de valoare dacă nu ai un sistem de supraveghere video sau un câine bun de pază.

 – Aceeași atenție trebuie să o acorzi și autoturismului. Banii, bunurile de valoare în general nu se lasă la vedere, acestea sunt adevărate tentații pentru hoți.

 – Portmoneul se ține într-un buzunar din interiorul hainei sau prevăzut cu fermoar, în nici un caz în buzunarul de la spate. Poșeta se ține orientată spre față, protejată de antebraț și bineînțeles nu se lasă nesupravegheată.

– Evită să folosești în exces telefonul pe stradă și să îl pui într-un buzunar la îndemâna hoților. De asemenea evită să asculți muzică la căști când ești pe stradă sau să navighezi pe internet. Hoții profită de neatenția ta. În plus poți fi victima accidentelor.

 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*