Baia Mare: Hoti de cupru, reţinunti de jandarmi

 Un jandarm aflat în vecinătatea unei secţii de votare din municipiul Baia Mare a observat, duminică, două persoane care transportau cablu electric din cupru, solicitând sprijinul echipei de intervenţie, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Maramureş, Radu Nicolae.
‘Subofiţerul jandarm care se afla în executarea misiunii de asigurare a ordinii publice în zona unei secţii de votare de pe b-dul Republicii din municipiul Baia Mare a observat două persoane de sex masculin care aveau asupra lor un bagaj suspect.
Colegul nostru a solicitat sprijin echipei de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş. Asupra celor doi a fost găsit un cablu electric din cupru, de 17 metri lungime. În urma verificărilor s-a constatat faptul că cei doi au pătruns într-un imobil de pe b-dul Republicii, aflat în construcţie, de unde au sustras cablul din panoul de siguranţă’, a spus purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureş.
Potrivit aceleiaşi surse, cele două persoane, corpul delict şi actele de constatare au fost predate către Poliţia Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor. AGERPRES
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*