BAIA MARE: înscrieri pentru evenimentul  NUNTA DE AUR organizat  în luna septembrie 2017 în cadrul  „Festivalul Castanelor”. VEZI condițiile …

Deja e o tradiție ca comunitatea băimăreană să-și sărbătorească cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie , astfel cei care și-au unit destinele prin căsătorie în 1967 pot participa la evenimentul NUNTA DE AUR organizat  în luna septembrie 2017 în cadrul  „Festivalul Castanelor”.

„Conform unei tradiții deja încetățenite, comunitatea băimăreană își va sărbători cuplurile care și-au unit destinele prin căsătorie în 1967 în cadrul evenimentului NUNTA DE AUR, manifestare ce va fi organizată în luna septembrie 2017, cu prilejul evenimentului „Festivalul Castanelor” .
Așadar, cei care dintre Dumneavoastră împliniți 50 de ani de căsătorie, în cursul acestui an, puteți să vă înscrieți pentru a lua parte la acest eveniment la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gheorghe Șincai nr. 37, Biroul Relații cu Publicul, ghișeul 1, zilnic între orele 08:00 – 15:00 cât și la Centrul de zi Caspev, situat pe strada Săsarului nr. 3, până în data de 15 septembrie 2017 inclusiv.Vor fi prezentate în original şi copie, actele de identitate ale soţilor (buletine sau cărţi de identitate) şi certificatul de căsătorie.Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0262/211001, interior 113.Vă aşteptăm să împărtăşim bucuria acestui eveniment, prezenţa dumneavoastră ne va onora.”
, a precizat Cătălin Cherecheş, Primarul Municipiului Baia Mare

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*