Baia Mare: LUCRĂRI – Cuplare la rețeaua nouă de alimentare cu apă potabilă

S.C. VITAL S.A  va întrerupe furnizarea apei potabile joi  23 Mai 2019, în intervalul orar 09.00 – 16.00, pe trei străzi din municipiul Baia Mare. Sistarea se datorează unor lucrări de cuplare la rețeaua nouă de alimentare cu apă potabilă. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe strada Petre Dulfu nr. 1, 2, 3, 4, 5,  strada Iuliu Maniu nr. 2 și Aleea Nouă nr. 1, 3, 5, 7, 9, 11.

Pe perioada executării lucrărilor pot apărea disfuncționalități în furnizarea apei: lipsă presiune, apă cu turbiditate ridicată. Aceste disfuncționalități nu vor fi de durată iar în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca și până în prezent.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat atât pe străzile mai sus menționate cât si pe cele învecinate cu acestea.Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întreruperea a apei să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări , utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

Vă mulṭumim pentru înṭelegere.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*