Balauru: „Nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus, am rămas foarte devreme în zece oameni și a devenit imposibil să revenim”

Florin Iacob a ieșit pozitiv la COVID înainte de meciul UTA-ei cu FC Botoșani, iar între buturi a intrat Dragos Balauru. Experimentatul goalkeeper a avut prestații bune, în 270 de minute a încasat câte un gol (decisive, însă) cu CFR Cluj și FCSB, ambele după lovituri de cap din apropiere.

Și, dacă la execuția lui Vinicius poate ar mai fi putut făcut ceva, la „capul” lui Moruțan, din această seară, absolut nimic. „Este din nou înfrângere în fața unei echipa bune a acestui campiona. Din păcate, nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus, am rămas foarte devreme în zece oameni și a devenit imposibil să revenim. Eu am avut meci greu în repriza a doua, colegii au urcat mai mult, am încercat să revenim, nu aveam ce pierde, vroiam să obținem măcar un egal. Asta e, rămâne să abordăm meciurile ce vin la victorie. Urmează un meci în deplasare, unde ne-a ieșit mai bine. Am încredere în băieți, va veni curând și a doua victorie acasă”, a spus Balauru la finele disputei cu FCSB.

Portarul de 31 de ani știe de ce UTA a rămas în inferioritate numerică. „Isac a luat al doilea galben din cauza lipsei de experiență, la primul a făcut fault ușor și trebuia să nu mai riște. Chiar dacă ai dreptate sau nu, nu merită riscul”, a mai afirmat Balauru.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Articolul Balauru: „Nu am reușit să facem ceea ce ne-am propus, am rămas foarte devreme în zece oameni și a devenit imposibil să revenim” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*