Balauru și Miculescu debutează în echipa etapei LPF, Balint se așează pe banca tehnică

Victoria UTA-ei pe terenul lui Dinamo s-a soldat cu trei nominalizări în echipa etapei LPF. Portarul Dragoș Balauru, cel care printre alte intervenții importante a avut și un penalty parat în fața lui Sorescu și David Miculescu, marcatorul golului de trei puncte, au prins în premieră „11” gândit de revista LPF după fiecare rundă din primul eșalon. În schimb, Laszlo Balint a mai câștigat distincția de antrenorul etapei în această stagiune, prima oară chiar după succesul echipei sale în tur, tot în fieful „câinilor roșii”.

Iată, însă, cum arată echipa ideală a intermediarei din această săptămână, în opinia LPF: Balauru (UTA) – Căpușă (Chindia), Graovac (Astra), Burcă (CFR Cluj), Panțîru (FCSB) – Ov. Popescu (FCSB), Ciobanu (Viitorul), V. Gheorghe (Astra) – Miculescu (UTA), Fl. Tănase (FCSB), A. Ivan ( CS U Craiova). Antrenor: Laszlo Balint

Iată și explicațiile oferite de LPF pentru includerea celor trei utiști în echipa etapei:

Dragoș Balauru (31 de ani) –  A apărat un penalty şi a avut alte patru intervenţii importante prin care a ţinut neatinsă plasa porţii arădenilor.

David Miculescu (UTA / 19 ani) – Ziua de 20 aprilie 2021 va fi ziua pe care nu o va uita niciodată! A marcat primul gol din carieră în Liga 1, reuşita sa fiind cea care a decis un nou episod din unul dintre cele mai vechi dueluri din fotbalul românesc, Dinamo – UTA 0-1

Laszlo Balint (UTA / 42 de ani) – A pregătit excelent derby-ul de tradiţie din „Ştefan cel Mare”, iar la final s-a putut bucura de câştigarea celor trei puncte prin care arădenii intră cu şanse reale în lupta pentru câştigarea play out-ului.

0
0

Articolul Balauru și Miculescu debutează în echipa etapei LPF, Balint se așează pe banca tehnică apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*