Balcaniada de junioare dominata de luptatorii din Romania!

In dispute cu sportivi din zece tari luptatorii romani au fost in prim-planul intrecerii balcanice de juniori de la Bursa-Turcia cucerind 18 trofee, dintre care opt de aur, cinci de argint si tot atatea de bronz. Echipa fetelor a ocupat primul loc pe natiuni, iar colegii lor au urcat pe treptele a doua, cei de la greco-romane, respectiv a treia, la libere.

Au castigat medaliile de aur Stefania Priceputu, la categoria 48 kilograme, Andreea Ana, la 52, Mihaela Barbulescu, la 55, Madalina Caia, la 59 si Alexandra Anghel, la 72. I-au imitat Florin Tita, la 55, Nicu Ojog, la 84 si Lenard Berei, la 120 ale stilului greco-romane.

Au pierdut finalele mari, intrand in posesia argintului Gabriela Gorgos, la 44, Simona Zidaru, la 63, Matei Zainea, la 50, Sergiu Iliesi, la 60, greco-romane, Matei Zainea, la 50, libere. Si-au asigurat bronzurile, in urma victoriilor din finalele mici Adina Irimia, la 67, Madalin Baranga, la 55, Stefan Coman, la 66, greco-romane, Denis Constantin, la 66 si Florin Gheorghe, la 74, libere.
Zilele urmatoare se desfasoara in Slovenia, la Murska Sobota, compettia similara pentru luptatorii cadeti si scolari.

The post Balcaniada de junioare dominata de luptatorii din Romania! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*