Balint a ales selecționata juniorilor pe care elevii săi o vor înfrunta în primul joc școală al verii!

UTA va disputa primul test al verii în compania unei selecționate a juniorilor formate la solcitarea lui Laszlo Balint, la finalul trialului de miercuri seară, de pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic. Din 34 de fotbaliști care au „prestat” în fața staffului tehnic al „Bătrânei Doamne”, au fost reținuți pentru adevăratul examen 19, printre care și doi mijlocași centrali care nu au pătruns încă în Academia UTA.

Antonio Vlad (20 de ani) a fost crescut de Viitorul, dar vine de la CSA Steaua, echipă nou promovată în Liga 2-a, în timp ce Alexandru Răzvan Mogoș (18 ani) e un severinean care a plecat la Virtus Entella (Serie B – Italia) în 2018. Totodată, în jocul școală de mâine a fost prins și Luca Bodri (21 de ani), mijlocaș ofensiv care a activat la Cermei în sezonul precedent și care nu jucase aseară.

Așadar, mâine, începând cu ora 11, pe arena „Francisc Neuman”, prima echipă a UTA-ei se va antrena în compania următorilor fotbaliști: Blaga – Haloș, Salka, S. Sabău, E. Codrea – C, Mihai, A. Vlad, Mogoș, Borcea – Simon, Pașcalău. Rezerve: Cleuța, Pătlăgică, Cocriș, Onișor, Gavrilă, Rotea, N. Nagy, Rădulescu, L. Bodri.

0
0

Articolul Balint a ales selecționata juniorilor pe care elevii săi o vor înfrunta în primul joc școală al verii! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*