Balint a renunțat la Rusu după primele 45 de minute ale meciului cu Craiova: „Nu a prea fost prezent în joc”, dar: „Nu am avut soluții, știam acest aspect” + FOTO

În tradiția majorității partidelor disputate de UTA în acest sezon, Laszlo Balint a schimbat unul dintre cei doi juniori la pauză. De această dată, la cabine a rămas Denis Rusu, iar pe teren a apărut mult mai experimentatul Alex Ioniță, iar Buhăcianu a fost mutat din nou în bandă. Din păcate, mutările nu au adus niciun plus pentru ofensiva arădenilor în meciul cu CS U Craiova, scorul rămânând cel fixat după primele 45 de minute: 1-2.

Piesă importantă, chiar indispensabilă în urmă cu câteva runde, tânărul mijlocaș luat de „roș-albi” de la Șoimii Lipova nu l-a mulțumit pe Laszlo Balint în această seară. „Din păcate, Denis Rusu nu a fost prea prezent în joc, nu a fost la un nivel care să-i permită să se exprime la adevărata sa valoare, dar e normal. E un jucător tânăr, care mai are și perioade de inconstanță, avem în continuare încredere în el și suntem convinși că-și va reveni foarte repede”, și-a motivat antrenorul utist alegerea făcută la pauză.

În  momentul în care s-a accidentat Vlădoiu, Corneliu Papură nu a mai avut niciun moment doi fotbaliști sub vârstă pe teren pe când UTA avea să termine cu doi, după ce pe teren a apărut și Miculescu, alături de Oroian. „Se poate spune că și aici a existat o diferență între noi și adversari. Să ne gândim și că la Oroian a fost doar a treia prezență pe scena primului eșalon, Miculescu la fel și el, e debutant în acest sezon. Nu am avut soluții, știam acest aspect, nu am reușit să împingem jocul mai mult spre careul celor de la Craiova și să punem presiune pe poarta adversarului, dar atitudinea este de apreciat, jos pălăria pentru băieți. În schimb, avem nevoie de mai multe reușite tehnice, ca să ajungem să ne exprimăm la nivelul pe care ni-l dorim”, a comentat Balint la finele disputei.

Dacă UTA a parcurs cei 700 de kilometri până la Botoșani la bordul autocarului, CS U Craiova a luat chaterul pentru cei 370 de kilometri până la Arad. „Craiova este un club extrem de bine organizat, care se bazează pe un buget mai mult decât consistent, ca dovadă că e una dintre puținele echipe ce-și permit să plătească sume de transfer pe fotbaliști. Chiar pe marcatorii de azi s-au plătit bani. Am vorbit deja de Cicâldău (n.a. 1 milion de euro către Viitorul), la fel și Ofosu (n.a. 150 de mii de euro către Botoșani). Cel puțin în viitorul apropiat, UTA-ei îi va fi foarte greu să ajungă la nivelul celor de la Craiova”, e aprecierea antrenorului principal al echipei UTA.

Galerie FOTO Marius Buta

0
0

Articolul Balint a renunțat la Rusu după primele 45 de minute ale meciului cu Craiova: „Nu a prea fost prezent în joc”, dar: „Nu am avut soluții, știam acest aspect” + FOTO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*