Balint: „Am crezut că avem nevoie de un fileu la mijloc ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB, se pare că suntem foarte mici pentru a ne bate pentru din locurile partea superioară clasamentului”

Laszlo Balint și UTA pierd primul meci în deplasare de la promovarea în Liga 1. Mai mult, cade și recordul meciurilor oficiale de afară fără eșec pentru arădeni în anul calendaristic 2020.

Reduta „roș-albă” a căzut în ultimul sfert de oră pe Arena Națională, după ce Roșu fusese trimis mai repede la cabine de arbitrul Cătălin popa. „Dezamăgirea este destul de mare în rândul nostru pentru că aveam alte așteptări. Chiar dacă ofensiv nu am făcut cel mai strălucit meci, defensiv am stat destul de bine. Cel puțin cât am fost în egalitate numerică, nu am avut prea multe probleme. Eliminarea lui Roșu a fost un moment psihologic important, la fel ca și penalty-ul din care FCSB a deschis scorul. Era destul de greu să obținem un rezultat bun într-un asemenea context”, a spus la finalul disputei Laszlo Balint.

Pe lângă primul eșec bifat pe terenuri străine în Liga 1, tehnicianul arădenilor s-a declarat deranjat și de unele decizii ale „centralului” Popa, mai ales că pentru două dintre ele și Hora și Morar vor fi în tribună, lângă Roșu, în meciul cu CS U Craiova.  „ Vreau să-mi felicit băieții pentru că au făcut un efort considerabil și deja ne gândim la ce ne așteaptă în etapa următoare. Pe lângă înfrângere, pe lângă scor, tot ce s-a întâmplat în această seară pentru noi este dureros și pentru că împotriva Craiovei vom juca fără trei jucători titulari. Aș vrea să avem parte de mai mult respect, în general. Nu vreau să comentez arbitrajul, sunt destui specialiști care să o facă, doar atât vreau să spun. La un moment dat, am crezut că avem nevoie de un fileu la mijloc ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB, pentru că absolut orice contact s-a dat în favoarea lor. Oricum, nu asta este cauza pentru care s-a înregistrat acest scor. Sigur că după 1-0 nu mai aveam nimic de pierdut, am încercat să ieșim, să ne desfacem și știam că, dacă are spații, FCSB este extrem de periculoasă și s-a demonstrat, au dat două goluri pe final. Trebuie să învățăm din acest meci și să vedem ce facem în meciul următor pentru că este un moment dificil pentru noi”, a adăugat Balint.

Dușul rece făcut în Capitală i-a schimbat puțin discursul destul de optimist al lui Balint de dinaintea meciului: „Noi, din câte, se pare că suntem foarte mici pentru a ne bate pentru locurile din partea superioară a clasamentului. Ne dorim, dar trebuie să rămânem ancorați în realitate și să vedem ce putem scoate din acest sezon. Este important să rămânem realiști, să stabilizăm clubul la nivel de statut de participant în prima ligă. Până la urmă, acesta este lucrul cel mai important, să avem continuitate”.

În fine, Gyuszi Balint a lăudat-o din nou pe FCSB. „Este echipa cea mai în formă, liderul campionatului, care are niște jucători foarte buni în compartimentul ofensiv, capabili să destabilizeze oricând în momentul în care au spații. Probabil, că FCSB e și principala favorită la titlu, rezultatul de azi spune totul, succesiunea de victorii pe care o au întărește și ea acest aspect. Dacă vor evolua la fel și în continuare, la final se vor încununa campioni”, a încheiat „principalul” Bătrânei Doamne.

UTA – CS U Craiova din cadrul etapei a 13-a a Ligii 1 e programată luni, 14 decembrie, de la ora 20,30.

0
0

Articolul Balint: „Am crezut că avem nevoie de un fileu la mijloc ca să nu-i atingem pe cei de la FCSB, se pare că suntem foarte mici pentru a ne bate pentru din locurile partea superioară clasamentului” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*