Balint: „Am trăit cu emoții pe final, dar, una peste alta, e o victorie meritată. UTA nu e forță, ci muncim zilnic să devenim mai buni”

UTA o bate de două ori pe Dinamo în „Groapă” la revenirea în Liga 1. Primul gol în elită a lui David Miculescu a trimis punctele la Arad pentru o clasare liniștită departe de zona „roșie” a clasamentului. La succesul din această seară a pus din plin umărul  portarul Dragoș Balauru, care a apărat un penalty, dar a avut alte 3-4 intervenții decisive.

Așadar, după Cosmin Contra, Laszlo Balint îl bate și pe Dusan Uhrin jr. pe banca celor de la Dinamo. „Am deschis scorul, puteam să mai marcăm și al doilea gol, să ne desprindem. Am trăit un pic cu emoții pe final, dar am terminat în frunte și datorită lui Balauru, care a avut câteva intervenții foarte bune, a apărat și penalty. Una peste alta aprecierile mele pentru băieți, au muncit foarte mult și eu cred că este o victorie meritată”, a spus la final tehnicianul arădenilor.

˜„Bătrâna Doamnă” e pe locul 7 în clasament, la o distanță liniștitoare de locurile cu probleme, dar Balint nu lasă loc garda. „Mai sunt încă destul de multe meciuri până la finalul sezonului, multe puncte puse în joc. E foarte important să abordăm cu maximă responsabilitate următoarea etapă, pentru că avem un meci foarte dificil la nici 72 de ore după acest meci. Important este să găsim soluțiile prin care să readucem echipa la un tonus fizic foarte bun. Avem un lot destul de echilibrat și vrem să continuăm pe această linie pentru că această constanță în rezultate ne poate aduce mai aproape de îndeplinirea obiectivului și, de ce nu, să ne batem acolo către locurile fruntașe din play-out”, a adăugat principalul arădenilor.

UTA a ajuns la patru meciuri fără eșec și fără gol încasat, cu victoriile cu Sepsi, Viitorul și Dinamo și remiza albă cu Astra. „UTA nu este o forță, e un cuvânt destul de forțat această expresie, cred eu. Muncim zilnic să devenim mai buni, băieții au reacționat foarte bine după o perioadă grea, a fost acea succesiune de trei eșecuri la rând. Este adevărat, au fost eșecuri în fața pretendentele la titlu, dar am reacționat bine și iată că avem patru meciuri în care am acumulat 10 puncte, fără gol primit. Este un detaliu extrem, extrem de important acesta al cifrei zero în dreptul golurilor încasate și îmi doresc foarte mult să o ținem pe această linie”, a adăugat Balint la flash-interviul după meci.

„Bătrâna Doamnă” înnoptează la București, se antrenează mâine la Mogoșoaia și revin acasă după-amiază pentru a intra în linie dreaptă pentru pregătirea meciului cu Hermannstadt, de vineri, de la ora 17,30.

0
0

Articolul Balint: „Am trăit cu emoții pe final, dar, una peste alta, e o victorie meritată. UTA nu e forță, ci muncim zilnic să devenim mai buni” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*