Balint, conștient că mai are de lucru la noua UTA: „Momente bune și momente mai puțin bune, explicabile pentru tot ceea ce se întâmplă acum la noi”

UTA a renunțat la 11 fotbaliști din lotul cu care a ocupat locul 8 în ediția precedentă a Ligii 1 și, pentru moment, a adus alți 8. În plus Laszlo Balint i-a promovat de la juniori pe Mercioiu și Mihai, toți evoluând astăzi în primul amical al verii disputat de arădeni în cantonamentul din Slovenia.

Scorul cu croații de la Gorica a fost egal, 1-1, golul arădenilor fiind opera lui Ioan Hora. Au fost lumini și umbre în jocul „roș-albilor”, ceea ce a subliniat și Laszlo Balint. „Un joc de pregătire tipic, aș putea spune, pentru că a lipsit ritmul de joc, de ambele părți. Au fost și destule momente în care agresivitatea a fost dusă puțin peste limită, dar cred că este normal. Una peste alta, am avut momente bune, dar și momente mai puțin bune, explicabile pentru tot ceea ce se întâmplă acum la noi. Sunt foarte mulți jucători care au sosit acum, în această perioadă, iar în a doua repriză am jucat cucinci jucători sub vârstă. Una peste alta, până la urmă, rezultatul este  unul bun, dar nu asta ne-a interesat în primul rând, ci să aplicăm ceea ce am exersat în această perioadă. Este clar că mai este mult de muncă și sperăm ca la următorul joc amical să vedem progrese pe toate momentele jocului, a fost reacția antrenorului principal al „Bătrânei Doamne”.

Din cei 26 de fotbaliști deplasați duminică la Rogla, Ilie s-a întors deja în țară pentru a se trata de tendinită, iar Vorobjovas, Benga și Isac își revin treptat după accidentările suferite și nu au fost deloc utilizați contra celor de la Gorica.

0
0

Articolul Balint, conștient că mai are de lucru la noua UTA: „Momente bune și momente mai puțin bune, explicabile pentru tot ceea ce se întâmplă acum la noi” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*