Balint, după al 7-lea succes extern al UTA-ei: „Puncte foarte valoroase, venite în urma unui joc bun”

După cele 14 zile de izolare, Laszlo Balint revine cu trei puncte de aur pe banca UTA-ei. La Mediaș, Antal și Hora și-au luat revanșa după prestația mai puțin reușită cu Botoșaniul și concretizează un joc mai bun al arădenilor, în special în prima parte a jocului.

Ca și la Clinceni, Liviu Antal a marcat rapid, în secunda 43, după ce doar Chamed atinsese mingea pentru gazde pentru a o trimite într-un aut de margine. „Mă bucur foarte mult pentru punctele obținute pe un teren dificil. Inclusiv CFR-ul, chiar dacă a făcut un joc foarte bun și și-a creat multe ocazii, a câștigat aici la limită. E un teren unde se câștigă greu, Gaz Metan e o echipă bună a campionatului și tocmai de aceea punctele obținute au o valoare foarte mare. Mă mai bucur că acest succes a venit în urma unui joc bun, adică pe lângă cele două goluri marcate am mai avut situații prin care puteam să ne desprindem pe tabelă”, a spus Laszlo Balint la finalul disputei din județul Sibiu.

Antrenorul „roș-albilor” a vorbit și despre perioada complicată din repriza secundă, dominată clar teritorial de gazde. „E adevărat că am avut momente în care am suferit, dar e normal. Am jucat împotriva unui adversar incomod, adversar care are în componență jucători de calitate. Una peste alta, cel mai important este că după trei egaluri consecutive am reușit să câștigăm. Rămâne să ne concentrăm acum pe ceea avem de făcut săptămâna viitoare, să pregătim cât se poate de bine meciul de sâmbătă, cu CFR Cluj”, a mai punctat Gyuszi Balint.

Așadar, după succesul de astăzi, „Bătrâna Doamnă” egalează seria pozitivă din tur, când nu a pierdut timp de cinci runde, doar că atunci numărul victoriilor a fost mai mare, trei față de două venite de la meciul de la Clinceni încoace.

FOTO: Alex Vereș (Mediaș)

0
0

Articolul Balint, după al 7-lea succes extern al UTA-ei: „Puncte foarte valoroase, venite în urma unui joc bun” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*