Balint, după un nou rezultat insuficient acasă: „Avem jucători care au jucat foarte multe minute, forma sportivă e destul de slabă”

UTA  nu scapă de blestemul meciurilor de pe teren propriu nici în compania celor de la Hermannstadt, situați în plină zonă fierbinte a clasamentului Ligii 1. Noutatea ar fi că arădenii nu au mai pierdut, așa cum s-a întâmplat la ultimele apariții pe „Francisc Neuman”, cu FC Argeș și Dinamo.

Deși a condus din nou, la fel ca și la meciul cu piteștenii, „roș-albii” nu au reușit să țină de rezultat și chiar au riscat să mai încaseze un gol la cum s-a jucat în ultimele 20 de minute. Pe de altă parte, Miculescu a lovit bara la ultima fază a meciului, așa că Albu, respectiv Mayoral au fost singurii marcatori de azi. „

Laszlo Balint a pus rezultatul nesatisfăcător pe seama uzurii apărute după cele 7 meciuri oficiale disputate în 22 de zile de elevii săi. „Deja avem jucători care au jucat foarte multe minute într-o perioadă foarte scurtă de timp și atunci forma sportivă este una destul de slabă. Intervine și riscul de accidentare, nu avem timp, călătorim foarte mult, practic și asta s-a văzut. Am jucat miercuri, duminică în condițiile în care venim după o perioadă încărcată. S-a văzut că nu am putut să punem presiune, n-am putut să împingem construcția către careul advers, practic am suferit foarte mult din acest punct de vedere. Chiar și așa, am deblocat jocul cu acea fază fixă și le-am spus băieților că trebuie să avem foarte mare grijă la fazele fixe, în apărare, dar să fim foarte atenți și determinați la fazele fixe, în momentul în care atacăm. Chiar dintr-o fază fixă am fost egalați…asta e povestea acestui joc. Punem un punct pentru noi și unul pentru Sibiu, sunt două puncte pierdute. Asta e, vedem ce se mai întâmplă în continuare, important e să rămânem focusați pe părțile pozitive, pentru că au fost destul de multe”, a spus antrenorul arădenilor la finele disputei cu Hermannstadt.

UTA are treabă și în Cupa României, miercuri, în optimi, pe terenul Universității Cluj. „Trebuie deja să ne concentrăm la meciul de Cupă pentru că vine foarte repede. Practic noi mâine plecăm, iar avem o deplasare destul de lungă, avem obiectiv clar calificarea în faza următoare. Le luăm pas cu pas și să vedem ce putem să obținem din următoarea deplasare din campionat”, a mai precizat Balint.

Doar șapte puncte a cucerit „Bătrâna Doamnă” pe teren propriu în acest sezon și nu mai puțin de 21 în deplasare.

6
1

Articolul Balint, după un nou rezultat insuficient acasă: „Avem jucători care au jucat foarte multe minute, forma sportivă e destul de slabă” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*