Balint e optimist cu privire la reușita negocierilor între UTA și Lipova pentru Rusu: „Ar fi un dram de mândrie și pentru ei că au dat un jucător la echipa fanion a județului”

Două săptămâni a absentat Laszlo Balint de la echipă, în urmă infectării cu COVID, perioadă ce a coincis cu discuțiile în jurul transferului definitiv al lui Denis Rusu de la Șoimii Lipova la UTA. Prezentată drept o certitudine de impresarul Bogdan Apostu, imediat după deplasarea UTA-ei la Clinceni, mutarea a rămas în stand-by. Cele două cluburi nu se înțeleg la bani, cum s-ar zice, ci doar la împărțirea egală a drepturilor federative. Numai pentru că cele 50 de procente ale sale, „Bătrâna Doamnă” ar trebui să pluseze față de sumă oferită la prima strigare celor de la Lipova.

În cazuri asemănătoare, alte cluburi l-ar trage pe linie moartă pe fotbalistul care peste câteva luni ar putea pleca gratis de la club, dar la UTA nu există astfel de practici. Sau cel puțin asta dă de înțeles Laszlo Balint, care, pe de altă parte, e și optimist cu privire la reușita tratativelor între cluburi. „În privința lui Denis Rusu, Șoimii Lipova și UTA discută pe documente, negociază pe oferte, în rest, alte voci care au intervenit nu contează. Clubul și eu ne bazăm pe Rusu și mai dorim și în continuare să-l avem cu noi. Cluburile mai negociază, dacă voi fi solicitat îmi voi da și eu cu părerea. Probabil, va mai dura, dar dorința noastră clară este ca Rusu să continue la Arad. Bineînțeles că și Lipova vrea să profite de unele aspecte, dar, pe de altă parte, cred că rămânerea lui Denis la UTA ar aduce un dram de mândrie și pentru Șoimii că au dat un jucător, un produs la lor, către echipa fanion a județului. Până la urmă, negocierile vor ajunge la un numitor comun care să ne bucure și pe noi și pe suporterii echipei”, a spus Laszlo Balint pe marginea „subiectului Denis Rusu”.

Mijlocașul de 19 ani e anunțat titular și sâmbătă la Mediaș, el oferind la această oră cele mai multe garanții în stânga liniei mediane.

0
0

Articolul Balint e optimist cu privire la reușita negocierilor între UTA și Lipova pentru Rusu: „Ar fi un dram de mândrie și pentru ei că au dat un jucător la echipa fanion a județului” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*