Balint: „Eliminarea ne-a dereglat puțin, până la urmă este un punct câștigat pe terenul liderului”

UTA s-a întors în arenă cu o remiză pe terenul liderului ligii secunde, jucând aproape o jumătate de oră în inferioritate. Impresia a fost că Turris nu le-ar fi putut pune arădenilor probleme dacă Andrei Rus nu era eliminat după o intrare tare asupra lui Radu și golul căpitanului C. Rus putea fi aur, însă egalarea a venit în cele din urmă. Oricum, formația de pe Mureș e singura ce nu pleacă cu mâna goală de pe arena din Turnu Măgurele în acest sezon.

La final, Laszlo Balint a vorbit cu o undă de regret despre remiza din această seară, plecând de la eliminarea lui Andrei Rus după 65 de minute de joc „A fost un moment psihologic destul de important și greu de gestionat pentru că ne-a dereglat puțin. În acel moment conduceam, stăteam bine în teren, eram organizați. Din păcate, nu am ales cele mai bune soluții și am suferit puțin la luciditate. După eliminare am făcut niște improvizații, sunt nemulțumit că am luat gol pe niște chestii pe care știam că Turris le face. Adică cu atacantul care apare la prima bară și acest lucru nu are cum să ne mulțumească. Dar, până la urmă, este un punct câștigat pe terenul liderului. Trebuie să luăm partea pozitivă a lucrurilor și chiar le-am spus băieților în vestiar că trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în continuare, mai ales că duminică ne așteaptă un meci foarte important cu Poli”, a punctat antrenorul „roș-albilor”.

Întrebat de perioada de 18 zile în care UTA nu a jucat pe puncte și programul infernal prin recuperarea partidelor cu U. Cluj, Rapid și Chiajna, Balint a adăugat: „Sunt două săptămâni și jumătate de când nu am jucat un meci oficial, dar am reușit să ne pregătim destul de bine în această perioadă. Am avut poftă de joc, am avut prospețime, am arătat în unele momente destul de bine. Dar, pe de altă parte, știm că ne așteaptă și un program foarte greu și faptul că avem niște meciuri nejucate nu înseamnă că sunt niște puncte deja cucerite. Trebuie să ne batem pentru ele, să le câștigăm. Sunt meciuri dificile, în mare pare cu echipe din prima parte a clasamentului, foarte importante. Din păcate, nici din punct de vedere numeric nu stăm foarte bine, s-a văzut și astăzi, dar încercăm să ne revenim să facem față acestei provocări  și să rămânem acolo în plutonul fruntaș. Este un campionat frumos, echilibrat, care aduce lumea la stadion. Și azi a fost multă lume și ne bucură asta, dar deja ne gândim la ziua de duminică, când vrem să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură în fața unui stadion, sperăm noi, plin. Vrem să ne mulțumim spectatorii, pentru că toată lumea știe ce înseamnă meciul cu Poli pentru suporterii din Arad”.

UTA se întorc la Hotelul Mirage de la Snagov în această seară, iar mâine au de prins avionul de 6,50 cu direcția Timișoara. De mâine după-amiază stafful tehnic începe să pregătească derby-ul Vestului fără Andrei Rus, care de la venirea la Arad a fost de fiecare dată titular în „alb-roșu” pe banda dreaptă a defensivei.

0
0

Articolul Balint: „Eliminarea ne-a dereglat puțin, până la urmă este un punct câștigat pe terenul liderului” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*