Balint i-a transmis un mesaj Astrei, club ce a cerut retrogradarea UTA-ei: „Nimeni nu i-a părât pe ei pentru cei trei jucători suspendați, fiecare să-și vadă de propria curte!”

Odată cu intervenția de, ieri, de după ședința de Comitet Executiv a FRF, Răzvan Burleanu a transmis un mesaj important contestarilor UTA-ei în așa-zisul caz „Valiza 2”. Comisia de Disciplină și Etică nu se va exprima înaitea Instanței, ce ar putea da o sentință definitivă cel mai repede 12-13 luni de zile. Iar dacă luăm în considerare actul trimis de DNA pe adresa grupării fanion a Aradului, e greu de crezut că UTA va avea de suferit ca și club în vreun fel.

Inivitat la emisiunea lui Dan Filoti, la Digi Sport, Laszlo Balint a susțintut că celelalte echipe nu ar trebui să facă presiuni pentru ca UTA să fie retrogradată. „Totul a pornit de la declarația lui Dani Coman, prietenul meu, declarație care a fost amplificată. Domnul Meszar a dat toate detaliile cu privire la această poveste. Eu am intrebat: <<Trebuie să avem emoții?>>. El mi-a spus clar că nu, prin urmare nici n-am dat foarte multă atenție acestei povești. Dacă tot vorbim de regulament, Astra ar fi trebuit retrogradată pentru cei trei jucători suspendați (n.r pentru dopaj). Nu vorbește nimeni, nici eu nu vreau să vorbesc, dar nimeni nu a pârât Astra și e normal, pentru că fiecare echipă trebuie să-și vadă de propria curte. Noi vedem de ce avem de făcut, lucrurile sunt clare în această speță”, a spus Balint, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

În același cadru, antrenorul „Bătrânei Doamne” a dat de înțeles că e dispus să reseteze relațiile cu Adrian Petre odată cu demararea noului sezon. „Toată lumea și-a dorit mult de la Adi, probabil că s-a pus o presiune suplimentară pe el. Am avut multe discuții cu Adi Petre și i-am spus să tragă linie, să se gândească că următorul meci este meciul lui de debut. Până la urmă este în situația în care nu are altceva de făcut, decât să-și pună calitățile în slujba echipei. Randamentul lui a fost mult sub așteptări. Eu și conducerea ne doream mai mult de la el, ne doream să aibă un impact mai mare, să marcheze mai mult. Totul depinde de atitudinea lui față de fotbal și apoi față de club. Din punctul meu de vedere, clubul UTA i-a întins o mână de ajutor în iarnă”, a mai afirmat Balint la DigiSport.

UTA a terminat campionatul pe locul 8 și și-a asigurat prezența în următorul sezon din Liga 1. Astra și Poli Iași au retrogradat sportiv în Liga a 2-a, iar Hermannstadt și FC Voluntari au șansa să se salveze după barajele cu Mioveni și Dunărea Călărași.

0
0

Articolul Balint i-a transmis un mesaj Astrei, club ce a cerut retrogradarea UTA-ei: „Nimeni nu i-a părât pe ei pentru cei trei jucători suspendați, fiecare să-și vadă de propria curte!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*