Balint, în ceață după eșecul cu Poli Iași: „Se petrec lucruri inexplicabile, nu pot pricepe schimbările radicale la unii dintre jucători de la un meci la celălalt” + FOTO

În mare parte, Laszlo Balint a vorbit despre meciul cu Iașiul și mai ales momentul în care se află echipa sa după a 11-a înfrângere stagională pe teren propriu chiar în fața a aproximativ 50 de suporteri care au sosit îngrijorați, nervoși și nelămuriți în fața stadionului. Antrenorul „roș-albilor” a vorbit cu ei aproape 20 de minute, în care a spus că nu are nici el unele explicații pentru fluctuația de formă a jucătorilor săi de la un meci la altul.

Ca și în alte ocazii, Balint le-a transmis fanilor că echipa își va atinge 100% obiectivul, în timp ce în fața camerelor a recunoscut că echipa sa va juca cu cuțitul la os. „Este foarte greu să găsesc cuvinte, să găsesc explicații, pentru că, efectiv, se petrec lucruri inexplicabile. Nu pot pricepe aceste schimbări radicale la unii dintre jucători, de la un meci la celălalt. Imediat după meciul cu Astra le-am spus, de atunci, înainte să plecăm de la stadionul de la Giurgiu, le-am spus că vom avea un meci incredibil de greu. Degeaba am încercat în repriza a doua, am presat. Dacă nu respecți fotbalul, nici fotbalul nu te ajută. Ocazia lui Adi Petre, pentru mine, este bătaie de joc. Să tratezi munca unei întregi echipe de maniera la care a tratat-o Adi Petre… Îmi pare rău să o spun, dar asta e ceea ce simt, și eu în general spun ce gândesc. Mai avem două meciuri, șase puncte puse în joc. Dacă n-am vrut liniște, trebuie să jucăm cu cuțitul la os”, a spus Laszlo Balint la flash-interviuri.

Napoli: „Am suferit până la final, dar e bine că am câștigat”

Chiar dacă a bătut-o pe UTA la Arad, Poli Iași mai are de urcat un munte chiar și pentru a-și câștiga dreptul de a juca barajul de evitare a retrogradării împotriva unei formații din Liga 2-a. „Am început foarte bine, am avut 2-0 la pauză. În repriza a doua chiar am avut ocazie de 3-0, dar, din păcate, am luat gol și am suferit până la final, dar e bine că am câștigat. Mergem toată noaptea spre casă, nu ne-a felicitat nimeni, dar când ajungem acasă sigur vor veni să ne întâmpine fanii vechi care sunt alături de noi. Ne simțim foarte bine, avem următorul meci cu contracandidata pentru baraj, Hermannstadt. Va fi un meci tare, nu avem decât varianta câștigării partidei”, a spus și Nicolo Napoli, antrenorul italian al moldovenilor.

După runda din acest weekend, UTA a fost întrecută în clasament și de Gaz Metan Mediaș și ocupă acum locul 10, la 4 puncte peste Astra, formație aflată pe loc de baraj după succesul Viitorului cu FC Argeș. Iar dacă Voluntari trece de Chindia luni, prezența la baraj e la doar două lungimi de undă distanță.

Galerie FOTO UTA – Poli Iași 1-2, semnată Claudia Carp

0
0

Articolul Balint, în ceață după eșecul cu Poli Iași: „Se petrec lucruri inexplicabile, nu pot pricepe schimbările radicale la unii dintre jucători de la un meci la celălalt” + FOTO apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*