Balint își păstrează „jolly-jokerul”: Bustea – încă un an la UTA: „La Arad mă simt ca acasă!”

UTA a mai încheiat o înțelegere cu unul dintre fotbaliștii aduși de Laszlo Balint încă de la începutul aventurii sale la Arad. Sorin Bustea (26 de ani) a promovat cu „Bătrâna Doamnă” în Liga 1, aducându-și contribuția cu patru goluri și două pase decisive, evoluând pe ambele benzi, atât la mijloc, cât și în apărare.

În primul său an pe scena primului eșalon, Bustea a intrat pe teren în 20 de meciuri, pentru un total de 1070 de minute. A marcat și unul dintre cele mai frumoase goluri ale seozunului pentru „roș-albi”, cu un șut puternic și plasat din afara careului în deplasarea din vara anului trecut, de la Pitești, dar a și oferit centrarea de la golul lui Erico da Silva, din succesul crucial din play-out, de la Giurgiu, cu Astra.

Astăzi, a venit oficializarea relației dintre UTA și „Crini” și pentru stagiunea 2021-2022. „Mă bucur foarte mult că o să continui la Arad pentru al treilea an consecutiv, deoarece aici mă simt ca acasă. Aștept cu nerăbdare să-i avem alături pe suporterii noștri, pentru că ne-au lipsit foarte mult și cred că și noi lor. Sunt convins că ne vom pregăti cu toții mult mai bine din toate punctele de vedere, avem și timpul necesar pentru asta, spre deosebire de vara trecută când, practic, am făcut tranziția brusc de la Liga 2-a la Liga 1.  Așadar, trebuie să ne întoarcem pe teren mult mai puternici și mai buni decât am fost în sezonul care tocmai s-a încheiat. Personal, îmi doresc foarte mult să fiu sănătos, nici nu contează pe ce post mă va folosi Mister. Eu sunt pregătit să joc oriunde, cu dorința de a da cel mai bun randament posibil”, ne-a declarat Bustea.

Născut pe 22 decembrie 1994, Bustea a mai jucat, în liga secundă, la Sportul Snagov și Daco-Getica.

1
0

Articolul Balint își păstrează „jolly-jokerul”: Bustea – încă un an la UTA: „La Arad mă simt ca acasă!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*