Balint, momente de cumpănă în timpul meciului cu Chindia: „Am simțit nevoia să mă liniștesc, ca staff funcționăm în mod  unitar”

UTA a pierdut al treilea meci la rând în play-outul Ligii I, dar Laszlo Balint spune că rămâne optimist cu privire la finalitatea sezonului, păstrându-și – bineînețeles – încrederea în elevii săi.

În timpul meciului cu Chindia, mai precis în jurul minutului 70, antrenorul arădenilor a avut un moment de cumpănă. S-a retras din spațiul tehnic, iar în locul său a apărut „secundul” Alin Pânzaru, care a dat indicațiile de rigoare.  „Am simțit nevoia să mă liniștesc un pic, să gândesc un pic ce este de făcut și l-am lăsat pe Alin la margine. Bineînțeles că el mă suplinește foarte bine și în aceste clipe. Nu cred că e important cine dă indicații, pentru că noi ca staff funcționăm în mod  unitar și s-a văzut asta și în momentul în care am fost în izolare. Așadar, nu cred că acesta este un detaliu demn de menționat”, a explicat Laszlo Balint.

Întrebat cum se gândește să-și scoată jucătorii din pasa proastă prin care trec, „principalul” arădenilor a adăugat: „Credeți-mă, eu fac tot ce ține de mine să depășim cumva acest moment. Atât eu cât și stafful meu încercăm prin discuții individuale, prin discuții colective, prin puținele antrenamente pe care le avem la dispoziție în această perioadă foarte aglomerată să ținem echipă la un nivel care să ne permită adunarea punctelor de care avem nevoie ca să ne îndeplinim obiectivul. Important este să ne revenim după după această succesiune de rezultate nefaste. Am mai avut momente dificile de-a lungul acestui sezon și nu numai, trebuie să știm să le gestionăm bine, să fim bărbați. O spun din nou, situația nu e neapărat dramatică, dar următorul meci, cel de la Astra este pentru noi ca o finală și trebuie tratată ca atare”.

Patru meciuri mai are la dispoziție UTA să evite inclusiv locurile de baraj, cu Astra în deplasare, cu Iași și Gaz Metan pe teren propriu și FC Voluntari, în deplasare.

Galerie FOTO UTA – Chindia 0-1, semnată Claudia Carp

0
0

Articolul Balint, momente de cumpănă în timpul meciului cu Chindia: „Am simțit nevoia să mă liniștesc, ca staff funcționăm în mod  unitar” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*