Balint – mulțumit de atitudinea elevilor săi cu campioana, dar a taxat greșelile personale: „CFR-ul nu te iartă când faci cadouri”

Pe o vreme superbă de toamnă și un teren de antrenament impecabil al celor de la CFR Cluj, UTA i-a oferit o replică curajoasă campioanei, însă la final s-a recunoscut învinsă. Acțiunile personale ale lui Păun și Rondon au făcut diferența după pauză, iar Laszlo Balint a primit noi semnale despre reglajele ce mai necesită făcute până la ora partidei de la Mediaș, cu Hermannstadt, de duminica viitoare (ora 18,45).

„Un test util pentru noi, am jucat împotriva campioanei en-titre, o echipă foarte puternică din toate punctele de vedere. Sunt mulțumit de atitudinea băieților, au înțeles că trebuie să abordăm meciul ca pe unul oficial. Din păcate, diferența s-a făcut în urma a două greșeli individuale foarte mari, iar CFR Cluj e o echipă care nu te iartă când faci cadouri. Însă, trebuie să scoatem în relief aspectele pozitive în urma acestui joc de pregătire, am reușit să avem o organizare defensivă bună, am avut câteva ocazii importante, am fost periculoși la fazele fixe și, cel mai important, toți jucătorii sunt sănătoși la finalul acestui meci”, a sintetizat antrenorul principal utist cele întâmplate astăzi la Cluj pentru uta-arad.ro.

În tabăra UTA-ei a debutat și brașoveanul Călin Popescu, care l-a înlocuit pe Oroian după ce acesta intrase pe gazon de doar 18 minute. Isac și Oroian sunt ultimii fotbaliști din tabăra UTA-ei care au scăpat de COVID și nu pot fi la parametri fizici buni. Totodată, Erico da Silva a fost menajat.

0
0

Articolul Balint – mulțumit de atitudinea elevilor săi cu campioana, dar a taxat greșelile personale: „CFR-ul nu te iartă când faci cadouri” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*