Balint nu dă vina pe gazon pentru înfrângerea cu Iașiul, dar avertizează: „Nu vreau să mă gândesc cum va arăta când se strică vremea” + FOTO

Prima brazdă din gazonul montat pe „Francisc Neuman” din toamna anului trecut a ieșit prin minutul 3 al partidei UTA Poli Iași (2-3). Ulterior și alte porțiuni de iarbă s-au deteriorat prea ușor, cel mai mult având de suferit zona din stânga careului de 16 dinspre strada frații Neumann.

Dincolo de forma slabă prinsă de unii dintre fotbaliștii gazdelor, la unele execuții simple a contat și calitatea gazonului. „Nu știu cum va fi gazonul când se strică vremea, nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Dar, e clar că a influențat calitatea jocului, căci au apărut destule greșeli tehnice la fotbaliști care, de obicei, nu comit asemenea erori. Dar, nu ăsta este motivul pentru care am pierdut astăzi. Eu aș vrea ca acest gazon să fie unul de calitate și în perspectiva  următoarelor meciuri, chiar și atunci când vremea se va înrăutăți. Programul este destul de aerisit, nu jucăm multe partide într-un timp scurt și atunci sper ca oamenii responsabili să aibă timp să-l pună la punct și să avem un gazon de calitate”, a transmis Laszlo Balint la conferința de presă de după meciul cu moldovenii.

Dar, antrenorul „roș-albilor” mai are și o altă expicație pentru erorile de transmisie ale balonului sau preluările lungi, la adversari. „Greșelile tehnice au apărut și pe fondul precipitării ce a apărut datorită unei dorințe prea mari de a câștiga. Am suferit pe momentul defensiv, am suferit la organizare, e o lecție pe care o primim la început de drum, căci acest campionat de Liga 1 este doar la început. Nu am funcționat în niciun compartiment, pe niciun moment al jocului”, a mai considerat Gyuszi Balint.

Absolut toate golurile ieșenilor au fost favorizate de pasele eronate ale utiștilor chiar în jumătatea proprie de teren.

Galerie FOTO, UTA – Poli Iași 2-3, semnată de Viorel Musca

0
0

Articolul Balint nu dă vina pe gazon pentru înfrângerea cu Iașiul, dar avertizează: „Nu vreau să mă gândesc cum va arăta când se strică vremea” + FOTO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*